peinirli-aplo-atomiko

Πεϊνιρλί 210 gr

out of 5

Screen Shot 2014-06-25 at 5.44.48 AMΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: Βγάζουμε από τη κατάψυξη τα προϊόντα που θα ψήσουμε. Τοποθετούμε στις λαμαρίνες και τα αφήνουμε να μαλακώσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 30′ λεπτά περίπου. Στοφάρουμε σε στόφα 30-35 οC και σχετικής υγρασίας 70-75 % για 30 -40′ λεπτά. Ψεκάζουμε με υδρατμό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 οC για 15 – 20΄λεπτά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τελικό προϊόν θα τριπλασιαστεί σε όγκο. Άρα πρέπει να αφήσουμε μεταξύ των τεμαχίων αποστάσεις για να μην κολλήσουν.