ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: Βγάζουμε από τη κατάψυξη τα προϊόντα που θα ψήσουμε. Τοποθετούμε στις λαμαρίνες και τα αφήνουμε να μαλακώσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 30′ λεπτά περίπου. Στοφάρουμε σε στόφα 30-35 οC και σχετικής υγρασίας 70-75 % μέχρι να διπλασιάσουν τον όγκο τους (περίπου για 1 ώρα). Αλείφουμε με κρόκο αυγού αραιωμένο σε νερό (πάντα προς την ίδια κατεύθυνση). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 οC για 15΄λεπτά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τελικό προϊόν θα τριπλασιαστεί σε όγκο. Άρα πρέπει να αφήσουμε μεταξύ των τεμαχίων αποστάσεις για να μην κολλήσουν.